Nieuwsbrief 09-2017

Van meerdere leden hebben wij vernomen dat ze meer betrokken zouden willen zijn bij de vereniging. Dat vinden wij natuurlijk hartstikke goed en daar hebben wij iets op bedacht.
Wij willen de leden op de hoogte houden door middel van een maandelijkse nieuwsbrief. Hierin vermelden wij bijvoorbeeld wedstrijduitslagen, toernooien, eredivisiewedstrijden, etc. Aan het begin van elke maand wordt de nieuwsbrief verspreid.
 
Eerste thuisspeeldag
Afgelopen zaterdag vond de eerste thuisspeeldag plaats. Net als voorgaande jaren hebben wij dat gevierd met een gezellig hapje eten. Het weer zat niet mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Wij willen iedereen die heeft meegeholpen bedanken!
 
Diensten
Twee weken geleden is het dienstenschema voor dit seizoen gemaild naar alle leden. Van meerdere mensen hebben wij gehoord dat dat bestand niet kon worden geopend of niet is gevonden. Er staat een link in de mail die je kan openen. Ook hebben wij het bestand toegevoegd aan deze nieuwsbrief. Kijk goed wanneer jij een dienst moet draaien. Mocht je verhinderd zijn, probeer dan binnen je team te ruilen.
Er zijn een aantal diensten die nog ingevuld moeten worden. Lijkt het je leuk om een dienst te draaien? Dan kan je je inschrijven in het bestand. De open diensten worden aangegeven door de gele vakjes.
 
Nieuwe materialen
Zoals de meesten van jullie wel weten hebben wij dit jaar meegedaan aan de sponsoractie van de Jumbo. Daarmee hebben wij een bedrag van €923,20 opgehaald.
Ons doel was om een deel van dat geld te gebruiken voor nieuwe materialen. Afgelopen vrijdag hebben wij ons prachtige winkelkarretje, die diende als ballenkar, vervangen voor een echte ballenkar. Ook gaan we het oude scorebord vervangen voor een nieuwe.
 
Abiant Lycurgus
In de herfstvakantie speelt de eredivisieclub van Groningen een Champions League wedstrijd tegen KV Luboteni Ferizaj uit Kosovo. De wedstrijd vindt plaats op donderdag 26 oktober om 19:00 uur in de Martiniplaza.
Als er minimaal 10 kaartjes werden afgenomen, zouden wij als vereniging een fikse korting ontvangen. En dat is gelukt! Een volwassen kaartje kost €7,50 en voor de jeugd tot en met 16 jaar €5,00.
Lijkt het je leuk om met je ouders, broers/zussen, vrienden/vriendinnen of teamgenoten naar deze wedstrijd te gaan? Stuur een mailtje naar prstentor@gmail.com of een berichtje naar Mandy Soplantila (0611799919).  Vermeldt hierin jullie namen en het aantal kaartjes dat jullie willen hebben (graag ook aangeven of dit volwassenen of jeugdkaartjes zijn). Aanmelden kan tot zondag 8 oktober. Na het opgeven zullen jullie een berichtje ontvangen met verdere info.