Nieuws

Nieuwsbrief 10-2017


 Daar is hij weer! De nieuwsbrief!
 
Abiant Lycurgus
Twee weken geleden is een aantal enthousiaste leden naar de Champions League wedstrijd geweest. Dat vonden wij een groot succes en hopen dat in de toekomst vaker te kunnen organiseren. Ook is een aantal nog op tv gespot!
 
Shirtjes
De langverwachte shirtjes zijn eindelijk binnen. Van een aantal liggen de shirtjes nog achter de bar. Die kunnen jullie via je train(st)er ophalen.
Nu de shirtjes er zijn, verwachten wij mooie teamfoto’s voor op de site. Foto’s kunnen gemaild worden naar prstentor@gmail.com .
 
Sponsoren
Om onze vereniging een extra boost te geven, hebben wij het idee opgevat om ons te gaan verdiepen in sponsoring.  Maar omdat wij hier niet gespecialiseerd in zijn, hopen we dat u ons kan voorzien van tips en adviezen. Of als u zelf interesse hebt in het sponsoren van onze mooie vereniging of als u iemand kent die er interesse in zou hebben, laat het ons dan vooral weten. Dus heeft u tips, adviezen of interesse? Mail ons vooral! U kunt ons bereiken op prstentor@gmail.com
 
Jongensteam
Afgelopen week hebben wij een mailtje ontvangen van Abel met de vraag of hij een jongensteam mocht opzetten. Wij vinden dat natuurlijk een super goed idee en supporten Abel graag. Dus heb je nog broertjes, vriendjes van 15 jaar of ouder? Laat het ons weten!
We willen dit idee promoten via de kranten, Haren FM en Facebook. Kom je ons bericht tegen op social media? Wees lief & deel het bericht!
 
Share our website

Like Volleybalvereniging Stentor

Quicklinks

Facebook