Wedstrijdverslag Stentor MB1 10 februari 2018

• 12/02/2018
  • Dave

Beste Stentor MB1 fans,
Afgelopen zaterdag hadden we de spannendste wedstrijd van het seizoen. Tegen de koploper Oranje Nassau MB1, het beste (meisjes B) team van de Groningse club. Heel fijn om zoveel van jullie op de tribune te zien! Ook fijn dat Lourens aanwezig was om aan te moedigen en te helpen coachen. Dit soort betrokkenheid helpt het team enorm! Helaas was het niveau van de tegenstander iets te hoog voor ons en gingen de Groningers naar huis met een 3-1 overwinning en daarmee nu een vier punten voorsprong in de competitie. Mijn observaties:
  • De spanning en wil tot winnen bij onze meiden was mooi om te zien; concurrerend sporten is toch prachtig!
  • De meiden mogen enorm trots zijn op hun prestatie. Al worden we nu wellicht geen kampioen, kunnen we (voor de derde seizoen op een rij) wel tweede worden en deze keer in de eerste klasse!
  • Na het nipt verliezen van de eerste set, gingen de meiden in de tweede set het mooiste volleybal laten zien. Kei harde aanvallen gepaard met veel energie en geluid. Ook zong Lourens krachtig mee en dat gaf ons vleugels! We pakten een verdiende 25-22 setwinst.
  • Niet iedereen bij ons had haar beste dag. Meerdere meiden hadden iets onder de leden en Madelief kampt nog met haar enkelblessure. Het doet je denken wat dit team toe in staat is wanneer iedereen topfit is.
De week eerder, op de vrijdag avond, was er ook een wedstrijd uit in Usquert (!) tegen GAV Unitas MB1. Dank aan Jaap (van Maartje J.) die inviel als coach. En met succes: het werd een 4-0 overwinning voor ons! Prachtige foto, door Jaap genomen, hieronder.
Onze eerstvolgende wedstrijd is pas over vier weken, op 10 maart, wederom thuis en deze keer tegen Dovo/Hujades MB1. Aftrap om 12uur. Komt allen!