Vereniging

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Vereniging

Stentor is de volleybalvereniging in Haren, nabij Groningen, en is aangesloten bij de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo). De vereniging bestaat sinds 1 april 1959 en kent een roemrijke historie. De naam Stentor komt uit de Griekse mythologie. Stentor was een van de Griekse helden in de Trojaanse oorlog. Hij is beroemd om zijn harde stem die een geluid voortbracht als van 50 mannen. Men spreekt nu ook nog van iemand met een harde stem: hij heeft een stentorstem.

In het verleden, toen internet nog geen bekend medium was, bestond het clubblad van Stentor met de naam StentorStem. De vereniging telt ongeveer 100 leden, waarvan ca. 70% jeugdleden zijn (tot 18 jaar).
 
Alle thuiswedstrijden worden op een zaterdag gespeeld in de Speelhal de Bam in Haren aan de Bamshorn.
Wanneer je belangstelling hebt om lid te worden, kun je contact opnemen met Elsbeth Rinksma (jtc@stentorharen.nl). Elsbeth is hoofd van onze technische commissie. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met mij, ik ben de secretaris. Natuurlijk kun je ook eens komen kijken bij wedstrijden. De wedstrijdprogramma's kun je vinden op de volgende website:
http://www.volleybal.nl/competitie/vereniging/1167
 
Misschien tot ziens!
Marlies Praamstra / secretaris
secretaris@stentorharen.nl