Ons team

Hielke MerkusVoorzitter

Ik ben de voorzitter van Stentor en heb jaren gespeeld bij Stentor. Heb jij vragen over Stentor of wil je gewoon wat meer informatie? Laat dit dan weten! Stuur een mailtje naar voorzitter@stentorharen.nl !

Jack BalkemaSecretaris

Als secretaris van Stentor regel ik alle praktische zaken rondom Stentor. Naast mijn functie als secretaris is mijn belangrijkste titel 'Erelid Stentor Haren', na vele jaren inzet voor de vereniging! Ik ben te bereiken via info@stentorharen.nl of secretaris@stentorharen.nl !

Elsbeth RinksmaTechnische Commissie

Ik ben verantwoordelijk voor alle jeugdteams bij Stentor. Heb je vragen of wil je meetrainen, je aanmelden of bijvoorbeeld het bestellen van een nieuwe shirt? Stuur dan even een mailtje naar jtc@stentorharen.nl !

Mandy SoplantilaPR / Website

Als PR ben ik verantwoordelijk voor alle evenementen die we binnen Stentor organiseren. Zo kun je denken aan de eerste en laatste thuisspeeldag en een beachtoernooi op het Raadhuisplein in Haren. Heb je ideeën of wil je helpen bij één of meerdere van onze activiteiten? Stuur een mailtje naar prstentor@gmail.com

Arjan KremerPenningmeester

Ik zorg voor de inventaris van nieuwe materialen en regel de contributie. Heb je vragen over de contributie? Stuur een mailtje naar penningmeester@stentorharen.nl !

Jurri ZijlstraBarcommissie

Heb jij leuke ideeën voor de bar? Stuur dan even een mailtje met jouw goede idee naar info@stentorharen.nl !