Wedstrijdverslag Stentor MA1 10 november 2018

• 11/11/2018
  • Dave

Beste Stentor MA1 fans,
Nou, er zit duidelijk progressie in het spel! We gingen verheugt naar huis, al verloren we 3-1. Gisteren speelden we uit in Blijham (nee, ik kende het ook niet) tegen hun MA1 team. Danielle en Renee deden niet mee. Jaap (van Maartje J), Eric (van Rianne) en Renes (van Madelief) reden - deze keer met drie auto's was er net genoeg zitplaatsen. Ook Lisanne kwam mee om aan te moedigen. Gezellig!
De eerste set was spannend en in vlagen kwamen er keurige rally's op gang. Maar aan het einde van de set vielen we niet genoeg aan om de set te kunnen winnen. De tweede en derde sets waren vervolgens rommelig en ons spelniveau daalde.
Maar dan, in de vierde set, begon het systeem te werken. De passes gingen beter, de aanvallen waren krachtiger en we liepen uit op een 12-6 voorsprong. Na een timeout van de tegenstander pakten Blijham een paar punten voordat Luna met een fantastische opslagreeks de setwinst zo goed als zeker maakte. Ook had Rosa een noemenswaardig groot aantal geslaagde smashes. Top!
Het is grappig om te zien dat sommige leerpunten hardnekkig blijken. Zelfs als je weet precies wat je beter zou moeten doen, is het toch erg lastig om de slechte gewoonte eruit te krijgen. Blijven oefenen, dus!
Ik ben benieuwd naar de ontwikkelsprongen die we in de komende wedstrijden zullen zien!
De vierde set vandaag belooft veel voor zaterdag a.s. wanneer we thuis om 13.30 het opnemen tegen Sudosa-Desto MA6 uit Assen. Komt allen onze meiden aanmoedigen!
Groetjes,
Dave

P.s. Een paar meiden gaven aan dat ze op zaterdag 1 december met familie Sinterklaas gaan vieren. Maar we staan die avond ingeroostert voor een wedstrijd om 19.30 in Vries. Ik wil graag z.s.m. horen wie die avond niet kan spelen zodat we evt. Nevobo kunnen vragen de wedstrijd uit te stellen.