Wedstrijdverslag Stentor MA1 15 december 2018

  • 15/12/2018
  • Erwin

Het was een wedstrijd met veel aanpassingen.
Dave is ziek en ik werd gevraagd om te coachen.
Ik was  blij met de toezegging van Dilys om me hierbij te helpen. Bij de  Bam aangekomen manifesteerde zich een nieuw obstakel.
Alleen Danielle was aanwezig  van de mid spelers. Gelukkig was Maartje  bereid om de taken van Rianne en Isa over te nemen en dat heeft ze heel goed gedaan!

De eerste set hebben we gefocust op ons eigen spelletje. We hadden met name even last van hun middenaanvaller ( nr 6). Die een grote uitdaging vormde  voor onze kersverse stand-in.
Dit werd deels gecompenseerd door een paar mooie aanvallen van onze kant (o.a. mooie rechtdoor balletjes van Rosa). Jammer genoeg kwamen we net iets te kort.
Af en toe ging de communicatie mis en viel de bal op de grond zonder reddingspogingen  van ons team. Hier hadden we met name last van in de tweede set.

De tweede set was focus op het initiatief, gaan voor elke  bal (blauwe plekken wil ik zien).
Dit werd goed opgepakt. Aanvallend schoten we te kort helaas.  Veel ballen belanden in het dichtbevolkte centrale achterveld van onze tegenstanders.

In de derde en  vierde set wisselden Maartje en Félien de wacht. Maartje kreeg de opdracht om het tempo in de wedstrijd wat te versnellen door eens een tweede bal door te tikken. Dat werd goed opgepakt. Anderen moesten vooral de bal achterin aan de buitenkant proberen te spelen.
De energie viel wat terug.  Elk punt dus even een feestje maken en blijven bewegen op de dode momenten van het spel.

Hoewel we af en toe even vóór stonden,  verloren we toch ook de laatste set.22-25
22-25
25-20
15-25
Share our website