Wedstrijdverslag Stentor MA1 woensdag 20 en vrijdag 29 november 2019

  • Home
  • Voor de leden
  • Wedstrijdverslag Stentor MA1 woensdag 20 en vrijdag 29 november 2019
  • 30/11/2019
  • Dave

Beste Stentor MA1 fans,
We namen twee goede stappen op ons pad naar de kampioenschap door eerst thuis en dan uit tegen Invictus MA1 uit Veenhuizen twee keer met 3-0 te winnen.

Het woord dat voor mij deze twee wedstrijden samenvat is 'vertrouwen'. In drie van de in totaal zes sets moesten we knokken om de setwinst te halen maar ons team blijkt zo een vertrouwen te hebben dat de meiden geen seconde aan de uitkomst leken te twijfelen.

In de thuiswedstrijd woensdag vorige week (20e) speelden we met de volle acht speelsters terwijl de tegenstander maar zes speelsters had en geen coach. Het was fijn om zoveel van onze ouders op de tribune te zien :-) De eerste set stonden we nek-aan-nek en hoe dichterbij de 25 punten beide teams kwamen hoe meer gefocust onze meiden werden. Het werd 26-24 gevolgd door twee overtuigende sets tegen 11 en 10 punten respectievelijk. Opvallend was Rianne's nieuw bovenhandse opslag - prachtig! Nu Danielle, Maartje J. en Félien nog. Blijf maar oefenen, meiden.

In de uitwedstrijd gisteravond kon Danielle niet meedoen, wegens een zangoptreden tijdens de 'Night of the classics'. Wat een multitalent! De vaders van Rianne (Erik), Maartje J. (Jaap) en Félien (ondergetekende) reden. Deze keer na een makkelijke eerste set werden de andere twee sets spannend. Wederom voelde ik een sterke vertrouwen van onze meiden dat, wanneer het nodig is, ze het kwaliteit kunnen opvoeren. Beide eindigden in een 25-22 winst voor ons. Knap gedaan! Opvallend deze keer was de opslag van Madelief die helemaal in de groove was. Onverdedigbaar! Ook Maartje K. had een bijzonder geslaagde wedstrijd. Na een eerste smash die misging vond ze de juiste timing en liet keer op keer zien wat een wapen haar smash is!

De eerstvolgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 7 december om 10.30, bij ons in de Bam. Dan nemen we het op tegen Smash & Block MA1 uit Hoogkerk. Komt allen!

Groetjes,
Dave