Wedstrijdverslag Stentor MA1 zaterdag 1 februari 2020

  • 02/02/2020
  • Dave

Beste Stentor MA1 fans,
Weer een spannende wedstrijd met fantastische rally's! Na een mindere wedstrijd vorige week hebben de meiden gisteren in de thuiswedstrijd tegen Oranje Nassau MA1 weer hun kwaliteit laten zien. Heel erg leuk!
Alle meiden waren aanwezig en meerdere ouders/zussen en beide trainers waren er ook om mee te juichen.
De eerste set ging zeer goed en met de stand op 18-15 in ons voordeel namen de meiden uit Groningen een timeout om onze ritme te onderbreken. Tevergeefs want we maakten de set af, 25-22.
De tweede set was weer heel spannend en we liepen wederom een kleine voorsprong op. We hadden nog één puntje nodig met, ik meen, vier of vijf punten voorsprong. Maar helaas konden we net niet de afmaker vinden: 25-27. Ondanks het verlies van de tweede set vonden alle meiden de wedstrijd erg leuk. Vooral een van de mids uit Groningen speelde sterk en daar kunnen we veel van leren. Danielle maakte een briljante killblock en ook Rianne speelde sterk aan het net.
De derde set was alweer erg spannend. De uitdaging was om rustig te blijven en netjes onze aanvallen op te bouwen. De punten gingen gelijk op en met de stand op 24 gelijk was het weer een kwestie het spreekwoordeijke dubbeltje op z'n kant. Voor de tweede keer lukte het ons niet: 24-26. Jammer, maar tegelijk ook een set op trots op te zijn.
Al die inspanning was wellicht te veel want in de vierde set lukte het ons niet om op hetzelfde hoogniveau te spelen. Meedere meiden waren zowel fysiek als mentaal moe en het is gewoon lastig om de hele wedstrijd de volle 100% te geven.
Dus, een 1-3 nederlaag maar veel positiefs om op voort te bouwen.
De eerstvolgende wedstrijd is pas 28 feb, een vrijdag avond, uit in Oosterwolde tegen DIO MA1. We gaan vertrekken om 17:40 van de BAM en ouders van Maartje K., Rianne en Renee rijden. Er is ruimte voor aanhang!
Groetjes,
Dave