Wedstrijdverslag Stentor MA1 zaterdag 6 april 2019

  • 07/04/2019
  • Dave

Beste Stentor MA1 fans,
YESS!! Het is gelukt. Na een pittig schakelseizoen in de 1e klasse A competitie is het de meiden gisteren gelukt om een overwinning te boeken. De eerste, en dat op de laatste thuisspeel wedstrijddag. Wij waren op volle sterkte. De tegenstander was Annen MA2. Fijn om vele toejuichers van ons team op de tribune te zien :-) Het was leuk, hé?
Wat kunnen we zeggen over deze wedstrijd. Het liep erg goed. De meiden hadden een positieve energie en zetten het team uit Annen flink onder druk. Regelmatige smashes wanneer het kon en slimme ballen naar de hoeken wanneer de smash niet kon. De blok was ook een stuk effectiever dan in vorige wedstrijden. Hierdoor kwam het team aan de overkant niet in een rimte. Complimenten voor de meiden uit dat team dat ze positief bleven en luidkeels hun energie op peil hielden.
Ik was erg blij in de derde set toen we onder druk kwamen te staan dat de meiden een positieve focus op het spel hielden. Ijs in het hoofd, vuur in het hart!
Na de eerste drie sets, en dus ook de winst, binnen waren gesleept was de druk van de ketel. De vierde set was wat rommeliger maar dat bedierf de pret niet.
Nog twee dingen:
- Er werd met het team en Dilys en Maaike na afloop gesproken over deelname en wensen voor volgend jaar. Zoals het eruit ziet gaan 8 of 9 van deze meiden door. In ieder geval genoeg om het team in stand te houden. Rosa en Eline stoppen. Isa twijfelt. Van de trainsters is Dilys na de zomer er wel bij, de 2e helft van het jaar niet, en Maaike moet nog zien of het gaat passen.
- Er is nog één wedstrijd dit seizoen: en dat is vrijdag a.s. (niet zaterdag!) uit in Zuidlaren tegen Ritola MA1. We vertrekken om 18:20 van de Bam en ouders van Isa, Renee, Félien en Maartje K rijden. Er is ruimte voor aanhang.
Groetjes,
Dave