Wedstrijdverslag Stentor MB1 11 november 2017

  • 12/11/2017
  • Dave

Beste Stentor MB1 fans,
Gisteren in de Bam een 3-1 overwinning tegen Lycurgus MB4. Helaas kon Isa er niet bij zijn. Het werd een mooie wedstrijd en de meiden waren goed in vorm. Mijn observaties:
- Een paar meiden hebben nog steeds de neiging om een lage pass te geven, maar hierdoor krijgen de speelverdelers te weinig tijd.
- De meiden van Lycurgus zetten regelmatig een keurige blok - goede reden voor ons om de aanval opverwacht van kant te wisselen, en dat gaat steeds beter.
- Bij het aanvallen is het moeilijk om in een fractie van een seonde te kiezen: ga ik smashen, met de risico dat het misgaat, of veilig bovenhands spelen? Wat ik merk is dat een paar meiden statisch blijven en daardoor niet van de grond kunnen komen. Hier is een video van een mooie rally van de Oranje dames tegen België. Kijk naar de beweging van Celese Plak, nr. 4. Kijk hoe ze ruimte voor haarzelf maakt zodat ze een aanloop kan maken. En dan kerbang!


Komende zaterdag geen wedstrijd. De 25e spelen we weer thuis, deze keer om 13.30 tegen Grijpskerk MB1. Komt allen!
Groetjes,
Dave
p.s. vergeet niet de extra ingelaste wedstrijd op woensdag 29 nov. We vertrekken van de Bam die avond om 18:35 en de ouders van Lisanne, Luna en Maartje J. rijden.

 
Share our website