Wedstrijdverslag Stentor MB1 17 dec 2016

  • 18/12/2016
  • Dave

Beste fans Stentor MB1,
Vorige week leden we ons eerste (en hopelijk enige) nederlaag van het seizoen. Ik kon er niet bij zijn i.v.m. mijn werk, maar ik begrijp dat de meiden van De Meeuwen uit Zuidhorn, die we op 26 nov met overtuiging hadden verslagen, versterkt waren met een nieuw meisje (nr. 11) die ons leven moeilijk had gemaakt. Balen! Maar de vraag is of we van die ervaring konden leren...

Gisteren speelden we uit tegen Dovo/Hujades MB1 uit Doezum. Zandra (Lisanne), Siske (Maartje K.), Anneke (Rosa) en Mirjam (Félien) reden en twee van Félien's vriendinnen waren mee om aan te moedigen. Deze week verliep ons spel heel goed en waren we te sterk voor de thuisploeg. Alle drie de sets werden met een verschil van tien punten of meer gewonnen. Twee punten van interesse waar we nog aan mogen werken:
1. Steeds vaker durven onze meiden te smashen en zodoende de tegenpartij flink onder druk zetten. Hoe meer we hierop blijven oefenen, hoe raker ze zullen worden.
2. Ons verdedigend spel is nog wat statisch, waarbij we wachten op de bal om te zien waar hij naartoe gaat in plaats van anticiperen en in beweging blijven.

Onze eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 14 januari, thuis om 12.30 in de Bam.
Ik wens jullie allemaal fijne feestdagen en een sportief en gelukkig nieuwjaar!
groetjes,
Dave
p.s. hieronder wat sfeerbeelden (met dank aan Félien voor de meest shots)

Prachtige ballet moves van Maartje....


... en van Luna ...... en van Rosa ...... en van Isa :-)Maartje ging goed vissen in het netFélien en Maartje maakten vele mooie set-upsHier is een prachtige sprongsmash van LunaGewonnen!!!En na een wedstrijd is het altijd erg belangrijk om de haren weer netjes te krijgen ;-)De ouders werden betrapt op het eten van bitterballen tijdens de wedstrijd. Maar gelukkig kregen de winnende meiden ook een schaal vol na afloop!