Wedstrijdverslag Stentor MB1 19 november 2016

  • 20/11/2016
  • Dave

Beste Stentor MB1 fans,
Gisteren was de thuiswedstrijd tegen Smash&Block uit Hoogkerk. Deze keer zonder Lisanne, die ziek was geweest. Vorige week tegen dit team hadden we een set laten liggen. Hoe zou het deze week gaan?

We speelden voor een vol tribune – écht leuk! – en ook waren beide trainers mee! Dilys deze keer als scheids.In de eerste set vorige week ging het spel bij ons wat moeizaam. Deze keer waren we vastberaden: meer energie, meer dynamiek en MEER GELUID! Het voelt een beetje raar om aan het begin van een wedstrijd veel herrie te maken. Toch deden de meiden het goed en kwamen snel op een kleine voorsprong. Het was fijn dat meerdere uit ons team probeerden te smashen, al ging het niet iedere keer zuiver. De set bleef spannend met, op een gegeven moment, een stand van 16-13 in ons voordeel. De coach uit Hoogkerk riep timeout. En dan…


…eigenlijk vanaf dat moment ging bijna alles wat we deden heel erg goed. De meiden bleven de smashes inzetten, en steeds vaker met het gewenste effect. Rosa en Isa blonken uit met meer knallers in deze wedstrijd dan in alle andere wedstrijden tot nu toe! De opslagen waren goed. De passes waren goed. De speelverdelers deden het goed. En onze energie- en geluidsniveaus bleven hoog waardoor we keigoed volleybal lieten zien. Petje af! De drie sets werden tegen 16, 10 en 8 punten gewonnen!!In de derde set had Eline twee super opslagreeksen. Interessant is hoe ze iedere keer de bal laag over het net weet te krijgen. Al slaat ze niet het aller hardst, zijn haar opslagen héél effectief! Iets wat de andere meiden ook kunnen oefenen?

Volgende week wordt het nog spannender: we ontvangen de huidige koploper, De Meeuwen MB2 uit Zuidhorn. Dat team heeft nog geen set verloren. Maar ja, ze hebben het nog niet tegen ons opgenomen ;-)
Zaterdag 26e om 10:30 bij de Bam. We rekenen op jullie komst voor wat misschien de kraker van het seizoen kan worden!
Groetjes,
Dave
 
Comments (1)
Maaike Hoekstra

Gefeliciteerd meiden, echt super goed gespeeld! :-)