Wedstrijdverslag Stentor MB1 25 november 2017

  • 26/11/2017
  • Dave

Beste Stentor MB1 fans,
Gisteren speelden we thuis tegen VC Grijpskerk / Fysiotherapie Kollum-Gri MB 1, waartegen we eind september een spannende vijfsetter nipt hadden gewonnen. Zou het net zo’n pittige wedstrijd worden? Deze keer was Maartje K. verhinderd i.v.m. een belangrijke steuntaak voor een zeer oude man – heel fijn dat zij en ook de goedheilige man zelf eventjes langskwamen! :-)
Grijpskerk MB1 was weer een waardige tegenstander maar deze keer hielden onze meiden hun focus en energie op peil en wonnen uiteindelijk 4 tegen 0! Proficiat!
Mijn paar observaties:
  • Isa groeit in haar rol als extra speelverdeler – hiermee wordt ze een echte allrounder. En ze doet het goed!
  • Vooraf aan de wedstrijd keken we de video die ik in mijn vorige blogpost had toegevoegd. Van Celeste Plak voor Oranje, om te laten zien hoe ze ruimte voor zichzelf maakt om aan te vallen. Eerst twee flinke stapjes achteruit om vervolgens snelheid en dus hoogte te genereren. Dit blijft een aandachtspunt, al had Luna vooral in de tweede set de smaak echt te pakken en was veel te sterk voor de meiden uit Grijpskerk. Ook weet Lisanne geregeld lekker hoog en keihard aan te vallen.
  • Onze nieuwste aanwinst, Madelief, liet zien dat ze er ook wat van kan. Wanneer de timing goed gaat weet ze een kracht over te brengen. Ga zo maar door, Madelief!
  • Al met al, wederom een prachtige strijd met in drie van de vier sets hoge spanning en lange rally’s. Wat is volleybal een opperbeste sport!
Woensdag a.s. vindt de tussengelaste wedstrijd plaats: Dorpshuisweg 36, 9617 BN Harkstede. We vertrekken van de Bam die avond om 18:35 en de ouders van Lisanne, Luna en Maartje J. rijden. Volgens mij is er ruimte voor een paar extra toeschouwers; wees dus welkom!
Groetjes,
Dave
 
Share our website