Wedstrijdverslag Stentor MB1 28 jan 2017

  • 28/01/2017
  • Dave

Dag Stentor MB1 fans,
Wat een wedstrijd! Ik ben zo trots op onze meiden en wat ze vandaag hebben laten zien!! Hier doen we het voor. Weliswaar op papier geen zege, maar we hadden zeker een sportieve overwinning.

Even terug bij het begin. Heel vervelend voor Isa dat ze afgelopen week ziek was, en kon helaas niet meedoen. Ze is altijd de bewaker van het teamspirit – naast dat ze heel goed speelt – en juist voor de seizoen kraker was het erg jammer.

Geert en Marianne, van Eline, Ronald, van Luna en ondergetekende reden. Zandra, van Lisanne, en Marcel en Anneke, van Rosa, waren ook mee. Zoveel steun is echt fijn voor een uitwedstrijd! En ze waren heerlijk luidkeels aanwezig tijdens het potje J

Al onze meiden speelden hun beste volleybal, maar hoe goed we het ook deden verloren we de eerste twee sets, beide tegen 20 punten. We hadden sterk het gevoel dat het niet verdiend was, en dat we niet met lege handen naar huis konden gaan.

Eline was bevlogen en probeerde steeds keihard te smashen. In het begin ging het een paar keer mis, maar ze zette door en alles viel op z’n plaats. Keer op keer harde uithalen. Fantastisch!

Ook Maartje K., Lisanne en Rosa haalde heel hard uit bij het net. Luna had haar linker duim gewrikt tijdens de opwarming maar ging vol overgave door – heel moedig! Maartje J. en Félien waren ook super goed.

In de eerste set zag de coach van de Meeuwen dat het niet goed ging met haar team, toen we op een 8-15 voorsprong uitliepen. Dus werd er een beroep gedaan op een super-invalster, nummer 11, die geen deel uitmaakt van het MB1 team maar lijkt regelmatig in te vallen. Dat meisje kan briljant spelen en het was een genoegen te zien hoe mooi ze de punten afmaakte. Maar of dit de bedoeling is voor deze competitie? Ze bleef de rest van de wedstrijd in het veld. Des te bevredigender dan, dat onze meiden de sterkste waren in de derde set!

In dat laatste set ging ons spel goed maar liepen we toch achter. Met de stand op 21-19 kreeg Maartje K. de opslag. Lastig omdat juist zij niet haar dag had met opslagen. Tot dan toe, ten minste. Je zag haar vastberaden blik om de bal keihard te slaan en zo ging het. Met vijf knallers op een rij, bracht ze ons dicht bij de setwinst. Uiteindelijk maakte Rosa het af met een perfecte opslag langs de lijn!

Proficiat voor de Meeuwen MB1. In de competitie niet meer in te halen, al kunnen statistieken bedriegen.

En héél erg goed gedaan, onze meiden!

Marcel had zijn mooie fototoestel bij zich en weet heel goed de actiemomenten vast te leggen. Lisanne, Luna en Eline – hoe hoog kunnen jullie springen!??! Zie hieronder.

Zaterdag a.s. spelen we weer thuis tegen de Leekse Impala MB4, en daarna hebben we vier weekeinden zonder wedstrijd.
Groetjes,
Dave
p.s. Stentor op Radio Noord! http://www.rtvnoord.nl/radio/programma/20083/Noord-en-Ommeland-met-Marcel-Nieuwenweg/aflevering/8161 v.a. 19:35. Goed geregeld, Zandra :-)
Share our website