Wedstrijdverslag Stentor MB1 29 november 2017

  • 29/11/2017
  • Dave

Goedenavond Stentor MB1 fans,
Zojuist hebben de meiden gewonnen uit tegen Doles MB2 in Harkstede. Prachtig dat er zo veel toeschouwers meekwamen: Ronald (Luna), Jaap (Maartje J), Zandra (Lisanne), Rennes (Madelief) reden en daarnaast waren de broer van Maartje J, drie vrienden van Madelief en twee vriendinnen van Luna klaar om te juichen.
Jammer genoeg viel er niet zo veel over te juichen :-(. De eerste set werd verloren 27-25 en terecht - we konden niet op gang komen, vele opslagen gingen scheef en passes waren laag en in het net.
De volgende twee sets gingen beter maar eerlijk gezegd lang niet op ons niveau. Redenen? De lucht in de zaal was zuurstof arm en er was geen mogelijkheid om frisse lucht naar binnen te krijgen. Ook de late tijdstip hielp niet. Maar deze factoren speelden even goed voor de tegenstander.
De vierde set dreigde weer verkeerd te lopen en op 20-20 namen we even timeout. Wie had er zin in een vijfde set? Niemand! En zo maakten de meiden knap de laatste vijf punten voor de winst.
Wie weet hoe belangrijk deze vier punten zullen zijn aan het einde van het seizoen?!

De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 9 dec, thuis om 13.30, tegen de huidige koploper! Meiden: bereid je voor op een pittige strijd! Ouders, opa's, oma's, broer(tje)s, zusjes/zussen, vrienden, buren, komt allen en help de meiden luidkeels met de grootste wedstrijd van het seizoen tot nu toe!

Groetjes,
Dave
 
Share our website