Wedstrijdverslag Stentor MB1 30 september 2017

  • 02/10/2017
  • Dave

Beste Stentor MB1 fans,
Afgelopen zaterdag speelden we uit in Grijpskerk tegen VC Grijpskerk / Fysiotherapie Kollum-Gri MB1. Bertil (Isa), Geert (Eline) en ondergetekende (Félien) reden. Ook reed Madelief mee om zo’n uit wedstrijd mee te maken. Komende zaterdag speelt ze ook mee!
Eline en Rosa waren zaterdag ook jarig, nog gefeliciteerd!!
Wat een wedstrijd! Onze eerste van vijfsets. Een paar opmerkingen:
  • De opslagen gingen iets te vaak mis. Blijven oefenen meiden! Juist in de vijfde set kwam de opslag bij Luna opeens perfect op gang: veel (maar niet te veel) kracht en laag over het net. Hierdoor bouwden we een voorsprong van 10-1 op.
  • We zijn niet gewend aan de energie zo lang volhouden. Het is lastig om vijf sets op het top van je kunnen te spelen. Ik heb dus meer gewisseld dan we gewend zijn om iedereen rust te geven. Het zou ook handig zijn wanneer de meiden een koekje, banaan of zoiets meenemen voor tussendoor.
  • Het was prachtig om te zien hoe ons team de vechtlust had om, ondanks een moeilijke eerste set en de teleurstelling van de vierde set, de wedstrijd te winnen. Proficiat!
Aanstaande zaterdag spelen we weer thuis, om 13.30. Komt allen!
Groetjes,
Dave
p.s. sorry deze keer geen foto’s genomen
p.p.s. knap van de Nederlandse dames om zilveren te pakken tijden de EK, afgelopen week. Wanneer Celeste Plak en de andere dames weer in het land spelen laten we nog een uitje regelen om ze van dichtbij mee te maken.
 
Share our website