Wedstrijdverslag Stentor MB1 4 feb 2017

  • 06/02/2017
  • Dave

Dag Stentor MB1 fans,
Afgelopen zaterdag hadden we thuis gespeeld tegen Impala MB4 uit Leek. Fijn dat Isa hersteld was en weer van de partij :-). Geen spannende wedstrijd deze keer maar een keurige overwinning voor onze meiden. Na de knaller van vorige week krijgen we een serie wedstrijden die we – in principe – makkelijk moeten kunnen winnen. Toch is het fijn om weer te zien hoe goed het team kan volleyballen! Wat een groei sinds vorig jaar!
Het is ook zeker noemenswaardig wat een sterk verbondenheid en teamgevoel de meiden hebben. Luna had haar duim gekneusd vorige week :-( en moet het nu een aantal weken met rust laten. Maar toch kwam ze haar teamgenootjes vanaf de bank aanmoedigen! Ook Maartje K. en Rosa voelden zich niet lekker – Rosa kon nauwelijks praten :-!. Maar ze bleven niet thuis en gingen gewoon weer spelen! Toppers!!
Het is ook leuk te melden dat Madelief, die de laatste tijd meetraint, kwam de score bijhouden. Wanneer je zin hebt om een keer mee te spelen in een wedstrijd, Madelief, laat het gewoon weten :-).
We hebben pas over vijf weken, op 11 maart, onze eerstvolgende wedstrijd. Uit in Groningen tegen Oranje Nassau MB4. Vertrek om 14uur  - ouders van Isa, Rosa en Maartje J. rijden en Jaap coacht.
Een paar ouders gaven aan dat het goed zou zijn om in de tussentijd ook een wedstrijd te organiseren, bijvoorbeeld tegen de MA or de MC meiden. @Dilys en Lourens, wat denken jullie?
Fijne krokusvakantie! En beterschap aan Luna, Maartje en Rosa.
Groetjes,
Dave

 
Share our website