Wedstrijdverslag Stentor MB1 8 okt 2016

  • 09/10/2016
  • Dave

Beste Stentor MB1 fans,
De tweede wedstrijd van het seizoen. Deze keer uit in het verre Delfzijl. Geert, de vader van Eline, en ondergetekende namen de honneurs waar wat betreft het rijden. Jammer genoeg kon Rosa niet meedoen. En dan, net voordat we zouden vertrekken, stapte Lisanne van haar fiets en wrikte haar knie. Auw!
Fijn deze keer dat Luna’s oma (moeder van Ronald)  mee kwam aanmoedigen. En wat een wedstrijd koos ze uit om mee te maken!!
We speelden tegen vv Trias MB 1. De koploper, nadat ze hun eerste twee wedstrijden overtuigend hadden gewonnen. En bij het opwarmen zag dat team indrukwekkend uit: lange meiden met goede techniek. De eerste set begon goed maar al snel kwam Trias op een behoorlijke voorsprong. Onze opslagen waren niet zuiver en de schouders begonnen te hangen. Dit zou een zware dag kunnen worden. Maar wat mooi om te zien dat onze meiden een vertrouwen en veerkracht hebben opgebouwd. Ze hergroepeerden zich en speelden écht mooi volleybal. De gat werd gedicht en er kwamen prachtige lange rally´s. Al was het een pittige set wonnen we uiteindelijk tegen 17!
De psychologische klap was uitgedeeld. Daarna was er maar één team in de wedstrijd. De uitslag: 0-3 voor ons :-)
De meiden beginnen te wennen aan het grotere veld. We pakten vele punten door diepe smashes en ook door slim en koelhoofdig de gaten achterin op te zoeken. Bijzonder goed deze week was de opslag van Maartje J. met een reeks in de derde set die ons op een tienpunten voorsprong bracht. Elke keer onspeelbaar op de achterlijn! Maar alle meiden deden het uitstekend. Zelfs de arme Lisanne die met haar zere knie op de bank bleef: ze was deze keer teamfotograaf. Een paar prachtige sfeerbeelden hieronder.
En het oordeel van Geert en Luna’s oma: Fantastisch!!
Onze volgende wedstrijd is zaterdag 29 oktober wederom uit tegen vv Trias MB1. Alleen deze keer in Appingedam. Gaat het ons weer lukken?? Op de rijschema staan ouders van Félien, Rosa en Lisanne.
Vanmiddag is de Vier Mijl van Groningen, maar meerdere meiden hebben besloten om toch niet mee te lopen. Félien en mogelijk Maartje K. lopen wel. Wie komt ze aanmoedigen?
Fijne herfstvakantie!
Groetjes,
Dave

 
Share our website