Wedstrijdverslag Stentor MB1 9 december 2017

  • 10/12/2017
  • Dave

Beste Stentor MB1 fans,
Wat een wedstrijd! Tegen de zeer goede (en gisteren als eerste geplaatste) Abiant/Set Uppers MB 1 uit Winschoten. Drie sets lang was het volleybal van een hoog niveau.
In de eerste twee sets liep Abiant een voorsprong op met veel smashes en blokken. Maar onze meiden bleven cool en tegelijk speelden met veel energie en verve. Setwinsten tegen 22 en 19. Met een sterke start van de derde set zagen we dat de tegenstander er niet meer in geloofde.
Alleen de vierde set ging niet al te best. We hadden de overwinning al binnen en niets meer wilde lukken. Snel vergeten en genieten van een fantastische overwinning op een van de sterkste teams in de competitie!
Ik had helaas geen foto’s genomen, maar Lisanne’s opa, Riekus, heeft een lange video opgenomen die ik later wil uploaden.
Het was super voor de meiden om zoveel  aanmoediging vanaf de tribune te horen! Naast Lisanne’s opa kwamen ook haar moeder, Zandra, en zusjes, Eline’s ouders (Marianne en Geert), Luna’s vader (Ronald), Rosa’s ouders (Anneke en Marcel), Madelief’s vader (Erwin) en mogelijk anderen. Top! Ik snap dat het niet voor iedereen altijd mogelijk is.
Toen Eline een keer ging opslaan riep een aanhanger van Abiant plotselling hard, wellicht om haar uit haar ritme te brengen. Maar Eline is heel cool en laat zich niet zomaar van haar apropos brengen :-)
Het volgende wedstrijd is pas in het nieuwe jaar. Zaterdag 13 januari, uit in Groningen tegen Oranje Nassau MB1. Ouders van Eline, Félien en Isa rijden en we vertrekken om 13.00. Let op: dit is 30 minuten eerder dan op het rijschema staat omdat er een tijdswijziging is. Er is ruimte voor aanhang om mee te reizen!
Dan rest mij alleen iedereen een fijne kerstvakantie toe te wensen en ook een gezond, gelukkig en sportief 2018!
Groetjes,
Dave
 
Share our website