Nieuws

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief Stentor Haren
 
Voorjaarsvakantie
In de voorjaarsvakantie hebben Julia en Mandy twee leuke clinic’s gegeven in Scharlakenhof. In samenwerking met de sportcoaches was dat een groot succes. We hebben ook veel enthousiaste kinderen gezien en een aantal Stentorleden!
 
Deze week beginnen ook alle trainingen weer!
 
Jasjes
Binnen Stentor zijn we momenteel bezig met het ontwerpen van jasjes. Binnenkort zullen er pas-jasje komen. Overleg dus alvast met je team en thuis of jullie ook jasjes gaan bestellen!
 
Toernooien
Bij de laatste ledenvergadering werd er aangegeven dat er teams zijn die graag mee willen doen aan toernooien. Dat vinden wij vanuit Stentor natuurlijk hartstikke leuk! Daarom volgt hieronder een klein overzicht met de aankomende toernooien. We houden jullie op de hoogte als er nieuwe toernooien bij komen. Ook kunnen jullie op de volgende site kijken voor de toernooien.
volleybal.nl/toernooien
 

Wanneer Waar Wie Wat Site
9 t/m 12 mei Doezum Jeugd A & B MJT Doezum https://www.mjt-doezum.nl/page/view/id/4
26 mei Ameland Jeugd A & B Openluchttoernooi Ameland https://www.lycurgusopameland.eu/jeugdtoernooi.html
26 & 27 mei Ameland Senioren alle niveau’s Openluchttoernooi Ameland https://www.lycurgusopameland.eu/hettoernooi.html
1 t/m 3 juni Groningen Senioren alle niveau’s DKV toernooi http://www.dkvtoernooi.nl/nl/
22 t/m 24 juni Dwingeloo Senioren alle niveau’s
 
4 tegen 4 toernooi https://www.dwingelbeachtoernooi.nl

 
 
Abiant Lycurgus
De reguliere competitie van Abiant Lycurgus is voorbij en ze zijn begonnen aan de kampioenspoule. Afgelopen zaterdag hebben ze met 3-0 gewonnen. Een goede start dus!
Op 18 maart staat de kraker tegen Draisma Dynamo op het programma. Het belooft een spannende en uitdagende wedstrijd te worden tegen een van de directe concurrenten voor het landskampioenschap.
De wedstrijd gaat plaatsvinden op zondag 18 maart om 15:00 uur in het Alfa-college Sportcentrum. Nu hebben we weer een leuke kortingsactie gekregen. Bij een afname van minimaal 10 tickets krijgen we 50% korting per ticket. Een ticket kost voor volwassenen 10 euro en voor jeugd t/m 16 jaar 5 euro. Met de korting wordt dat dus 5 euro voor volwassen en 2,50 voor de jeugd! Het lijkt ons leuk om met zoveel mogelijk Stentorleden de wedstrijd bij te wonen. Ga bijvoorbeeld met je team als teamuitje of laat je familie en vrienden eens zien op wat voor prachtige sport je zit!
Aanmelden kan voor dinsdag 13 maart via prstentor@gmail.com. Vermeld even in je mail hoeveel tickets je wil bestellen.
 
Stentor dames 2 & 3
Zoals de meeste van jullie wel weten zijn dames 2 en 3 samengevoegd tot dames 2.0. Door een aantal blessures en spelers die zijn gestopt was er geen andere keus. Beide teams gaan met veel plezier er nog wat van maken.
Alle wedstrijden van dames 3 zijn komen te vervallen. Dat betekent dat de diensten voor die wedstrijden ook vervallen. We hebben voor de rest van het seizoen een nieuw overzicht met de diensten.
Het is ons opgevallen dat de diensten vaak worden vergeten. We verwachten dat als je op het schema staat, je ook aanwezig bent. Kan je niet? Dan regel je vervanging en geef je dat door aan Mandy (0611799919). In onderstaande documenten vind je het diensten schema en een document wat er van je wordt verwacht tijdens je dienst.
 
Beachweek 2018
De PR commissie is alweer druk bezig met het organiseren van de beachweek. Dit jaar valt de beachweek in de meivakantie. Dit is van 28 april t/m 6 mei. We gaan er dit jaar ook weer een leuke invulling aan geven.
Heb je nog leuke ideeën? Laat het ons vooral weten via prstentor@gmail.com.


Share our website

Like Volleybalvereniging Stentor

Quicklinks

Facebook