Nieuws

Seizoen 2019/2020


Beste leden,

Na  een lange zomerstop mogen we bijna weer los! Na al dat beachvolleyballen op vakantie en thuis keihard oefenen, mogen we weer vlammen in de zaal. De trainingen beginnen in de week van 2 september. Onder het kopje 'Teams' vind je de teamindeling en trainingstijden van dit seizoen. 

Er is een grote groei bij onze jongste jeugd. Daarom mogen wij twee nieuwe trainers verwelkomen. Mark Afman en Reina Hennink gaan samen met Elsbeth Rinksma de mini training verzorgen. Mark Afman is al jaren trainer bij Sudosa-Desto uit Assen en Reina Hennink gaat na jarenlang de kunst afkijken de mini trainingen begeleiden.

Ook hebben we een wisseling in het bestuur. Na jarenlang deze prachtige functie te hebben mogen vervullen draagt hij het stokje over aan Marlies Praamstra. 

In de eerste weken is het weer mogelijk om nieuwe wedstrijdshirtjes te bestellen. Elsbeth regelt via Promotex passhirtjes. Stuur een mailtje met je naam en maat naar jtc@stentorharen.nl. 

Tot slot willen wij alle leden uitnodigen voor ons jubileumfeest op 21 september. Tijdens deze eerste thuisspeeldag komen alle Stentorteams in actie en kunnen we weer onze teams naar een overwinning schreeuwen. Ook zal er een springkussen aanwezig zijn en in de avond gaan we er een mooi feestje van maken met DJ Arjan! Meer info over de eerste thuisspeeldag zal nog volgen. Houdt onze social media-accounts in de gaten!Wij hebben er zin!

Namens het bestuur wensen we jullie een mooi en sportief seizoen toe!
Share our website

Like Volleybalvereniging Stentor

Quicklinks

Facebook